Onyx app

Download die de haard bediening app voor iOS of Android

iOS     Android

U kunt gemakkelijk alle functies van de haard bedienen met de app op een mobiel of tablet. Alle functies en instellingen zijn binnen handbereik met deze app.

Ga naar de Apple of Google app store en u kunt de Onyx app vinden door te zoeken naar MUS FLAME.
Download en open de app op uw mobiele apparaat.
Registreer uw account met uw email adres, u ontvangt dan een via uw mail een verificatie code.
Voer de verificatie code in en selecteer ‘apparaat toevoegen’. Kies daarna optie A.
Voer uw wifi code en het wachtwoord in en klik op ‘doorgaan’. U heeft nu de app succesvol gedownload en kunt nu uw haard met de app linken. In de video hieronder wordt dit stap voor stap uitgelegd.

Bediening

Met de app heeft u volledige controle over de verwarming en alle Chromalight® Plus verlichting opties.

Vlammen en kleuren

Er zijn acht verschillende kleuren keuzes voor zowel de primaire als de secundaire vlammen, deze kunnen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. De helderheid en snelheid van de vlammen kunnen naar uw eigen voorkeur worden ingesteld. Er is een Spectrum modem waarmee alle kleuren afgedraaid kunnen worden.

Gloeiend/smeulend branderbed

De haard heeft led verlichting onder het brander bed. Er zijn acht kleuren keuzes waarvan de helderheid kan worden aangepast en deze werken onafhankelijk van de vlammen. Het geeft een levendig effect aan de houtstammen met gloeiende kooltjes. Net als bij de vlammen heeft deze verlichting ook een Spectrum modus die alle kleuren kan afdraaien.

Natuurlijke houtverlichting

Voor een authentiek haardvuurbeeld zijn er een aantal half afgebrande eikenstammen waarin zich een speciaal lichtsysteem bevindt. Deze zorgen voor de natuurlijke gloed op het branderbed als geheel zodat het een brandend houtvuur nabootst. Er is een keuze uit 12 kleuren en een Spectrum modus.

Verlichting van boven

In de bovenkant van de haard zit verlichting die op het brander bed schijnt. Er is keuze uit acht verschillende tinten die kunnen passen bij de andere lichtkleuren of contrasterend kunnen zijn.

Synchroon vlambeeld

De haard heeft een functie waarmee de verlichting van onder en van boven overeen kunnen komen met de vlammen.

Direct ambiance

Wilt u meteen de juiste ambiance? Er zijn zes voorgeprogrammeerde programma’s waaruit u kunt kiezen. Daarnaast is het mogelijkheid om drie eigen favoriete combinaties op te slaan.

Externe led strips voor extra sfeer

De extra led strips zijn om te verbinden met uw haard voor het creëren van extra sfeer in uw woning. De strippen zijn 6 meter lang. De led verlichting accentueert de gloeiende vlammen van uw haard. Deze kunnen bijvoorbeeld achter de televisie onder een plateau of in een boekenkast worden gemonteerd.

Thermostatische sfeerverwarming

De gewenste kamertemperatuur kan van tevoren worden geprogrammeerd en de haard zorgt voor de rest. Er is keuze uit een temperatuur tot 35°C met een maximaal elektriciteit verbruik van 2kWh. Het verwarmingselement van de haard zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur zo efficiënt mogelijk bereikt wordt. Gedurende de warmere zomermaanden kan de haard worden gebruikt zonder de kachel te gebruiken.

Automatisch aangaan

De haard kan ingesteld worden om automatisch 45 minuten van tevoren aan te gaan zodat de gewenste temperatuur bereikt wordt op de ingestelde tijd.

Plotseling warmteverlies

Als de temperatuur in de kamer in acht minuten met 4°C daalt dan slaat de verwarming automatisch uit. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een raam of deur opengaat. De verwarming kan direct weer aangezet worden, deze beveiliging is ervoor om energie te besparen.

Tijdschema programmeren

Net als bij een standaard tijdschakelklok heeft de haard de optie voor aparte dag en week programma’s voor de vlammen en de verwarming. Selecteer de start en eindtijd en vervolgens de dagen waarop deze tijden van toepassing zijn. De haard zorgt ervoor dat ambiance precies is zoals u heeft ingesteld.

Ecodesign richtlijnen

Dankzij de energiebesparende functies voldoet de verwarming van de haard aan de strenge Europese Ecodesign richtlijnen voor verwarmingsapparaten.

Download de Onyx app voor iOS of Android

iOS     Android